Tarkett

Huigen Wonen is de Tarkett specialist

Huigen Wonen is de erkende interieurspecialist voor Tarkett . Huigen Wonen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Tarkett hout, laminaat, PVC en vinyl, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een vloer. Kiest u voor Tarkett, dan kiest u voor vrijheid en sfeer in huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor Tarkett graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Tarkett vloer?

Er valt heel wat te kiezen bij Huigen Wonen

Bekijk de vele mogelijkheden van Tarkett. Huigen Wonen biedt u de meest uitgebreide collecties vloeren

  • Ftalaat-vrij PVC

    Bij Huigen Wonen hechten wij net als bij Tarkett veel waarde aan mens en natuur. Vele soorten PVC bevatten Ftalaat, een stof dat zorgt voor de flexibiliteit van plastic. Tarkett produceert zijn PVC volgens een Ftalaat-vrije techniek, zodat deze schadelijke stof niet in de lucht terecht kan komen en uw kinderen niet bereikt tijdens het spelen.

  • Oerdegelijke kwaliteit

    Laminaat is een populaire keuze voor vloeren waar intensief op wordt geleefd. Tarkett is zo zeker van zijn ‘oerdegelijke’ kwaliteit dat zij zonder problemen 25 jaar garantie durven te geven. Dat betekent dus 25 jaar lang zorgeloos genieten van een mooie vloer. En dat geeft toch wel een fijn gevoel!

  • Creatief met vinyl

    Wilt u het liefst iets anders dan hout op uw vloer? Dan is vinyl dé manier om uw creativiteit te uiten op uw vloer in een mooi design met mooie kleuren. Natuurlijk staan wij van Huigen Wonen voor u klaar om u bij deze keuze te helpen met een persoonlijk interieuradvies!

Onze Tarkett adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.