Huigen Wonen is dé Painting The Past specialist


Plan afspraak

Huigen Wonen is de erkende interieurspecialist in krijtverf met o.a. het absolute topmerk Painting The Past. Huigen Wonen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Painting The Past, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar iets nieuws voor op uw wand. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Plan afspraak
 •  
  Wanden vol sfeer

  Authentiek 'klassiek'

  Binnenwanden die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen. Rustiek stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer in uw woning. Het kan dankzij de matte krijtachtige muurverven van Painting the Past. Verkrijgbaar in 35 Traditional colours, 12 New Neutral colours,12 Soft colours, 12 Shabby Chic colours, 13 White Poetry colours en 20 Children Colours

   
 •  
  Wanden vol sfeer

  Tijdloos zacht mat

  De authentieke verf bevat emulsies met veel krijt. Dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Ze komen zachter over en zullen niet gauw vervelen. Kleuren van vroeger, maar volledig beantwoordend aan de gebruikerseisen van nu: gemakkelijk te verven, afwasbaar en overschilderbaar. Dankzij de handgeschilderde kleurenstaalkaart weet u precies hoe de verf opdroogt.