Met een vloerkleed van NL Label geef voeg je warmte toe aan je interieur.


Een vloerkleed is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Op een harde, koude vloer zorgt een vloerkleed bijvoorbeeld voor sfeer en ook voor warmte. Daarnaast draagt een vloerkleed bij aan de akoestiek van je woning en zorgt een vloerkleed voor meer eenheid in het interieur. De NL Label collectie bestaat uit tientallen kant-en-klare vloerkleden waar ongetwijfeld iets tussen zit wat in jouw interieur past. Mocht je er niet uit komen? Dan kunnen we van elk tapijt een vloerkleed voor je op maat maken. Zo combineer je kleuren en texturen met elkaar tot een uniek vloerkleed dat perfect in jouw interieur past. Kom naar Huigen Wonen, jouw binnenhuisadviseur in de regio , om alle mogelijkheden te zien en je te laten adviseren over het geschikte vloerkleed voor jouw woning.

De voordelen van ons private label NL Label.

  • de mooiste producten, geselecteerd op basis van dé woontrends van dit moment.

  • de collecties zijn samengesteld door onze eigen stylisten.

  • de producten in de NL Label collectie zijn niet alleen gekozen omdat ze mooi zijn, maar ook vanwege goede kwaliteit.

  • wij garanderen een goede prijs-kwaliteit verhouding.

  • elk NL Label product wordt speciaal voor jou op maat gemaakt.

  • je krijgt op NL Label producten altijd een passende garantie.

bekijk onze folder vol voordeel md-lg

bekijk onze folder vol voordeel

Huigen Wonen is de erkende interieurspecialist in vloeren voor de regio .

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw vloer!
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.