Sluiten

Headlam (gordijn)stoffen

Huigen Wonen is de Headlam specialist

Huigen Wonen is de erkende interieurspecialist voor Headlam . Huigen Wonen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Headlam gordijnstoffen maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar gordijnen. Kiest u voor Headlam dan kiest u voor sfeer in huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor Headlam gordijnstoffen graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Headlam (gordijn)stoffering?

Er valt heel wat te kiezen bij Huigen Wonen

Bekijk de vele mogelijkheden van Headlam. Huigen Wonen biedt u de meest uitgebreide collecties (gordijn)stofferingen

  • Perfect voor u

    De gordijnstoffen van Headlam variëren van mooie basisstoffen tot luxe stoffen met mooie structuren en dessins. Bij Huigen Wonen vinden we dat voor ieder interieur een passend gordijn te vinden is.

  • Kwaliteit stoffen

    Bij Huigen Wonen gaan we altijd voor kwaliteit, zo ook bij Headlam. De gordijnstoffen van Headlam zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit waar u jaren lang plezier van kunt hebben. Ook daarom is het zo belangrijk dat u een keuze maakt waar u zich goed bij voelt. Hier helpen we u graag bij!

  • Een oneindig aanbod

    De inrichting van uw huis is erg persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen stijl en dat erkennen we bij Huigen Wonen. Headlam heeft een mooi aanbod van gordijnen en inbetweens in heel veel kleuren, heel veel dessins, transparanten en dichte kwaliteiten. Voor ieder wat wils.

Onze Headlam adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Romy Huigen
Interieurstyliste

Adres

Euromarkt 115-117
2408 BD Alphen aan den Rijn

Contact

0172-474449
 

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 20.00
Zaterdag09:30 - 17:00
ZondagGesloten

Elke vrijdag koopavond tot 20.00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.