blogs
22 februari, 2022

Persoonlijk advies zoals je het nergens anders ziet

Persoonlijk advies zoals je het nergens anders ziet


Het nieuwe Style magazine is er! Een moment waar we drie keer per jaar weer naar uitkijken. Het is een prachtige editie, boordevol inspiratie, twee binnenkijkers (met video!) en veel verrassende interieuroplossingen. Het thema van het magazine is persoonlijk advies zoals je het nergens anders ziet. En in deze blog vertellen we graag waarom!

Stofstalen retourneren 4.jpg

De persoonlijkste binnenhuisadviseur

Als lokale winkel zijn we er trots op dat we onze klanten echt kennen. Jouw persoonlijke verhaal staat bij ons centraal. Samen met onze opgeleide adviseurs en vakmensen realiseren we een interieur dat echt van jou is.

Het ultieme thuisgevoel is voor iedereen anders. Daarom is een persoonlijk advies bij ons geen uitzondering maar regel. Tijdens een adviesgesprek is er ruimte voor al jouw ideeën, wensen en vragen. Het is de combinatie van onze fijne winkel, goede koffie, gezellige sfeer en deskundigheid die de beleving zo prettig maakt. Een persoonlijk advies zoals je het nergens anders ziet!

Landingspage-Magazine_S1-22_v1.jpg

Het nieuwe Style magazine

In onze nieuwe Style magazine maak je kennis met verschillende woonwensen en onze creatieve oplossingen. Oplossingen waar onze klanten zelf misschien niet aan hadden gedacht, maar wel heel goed bij ze passen. Thema’s als duurzaamheid, gemak (smart wonen), trendkleuren en thuiswerken komen aan bod.

In het magazine kijken we ook binnen bij Carla en Leo. We mochten het stel adviseren bij de inrichting van hun karakteristieke appartement in een rijksmonument. En we nemen een kijkje bij de nieuwbouwwoning van de Familie Sinke, die met een groot gezin graag de gezelligheid wilde behouden ondanks de vele ruimtes en kamers.  

Meer gaan we niet verklappen. Het is namelijk echt de moeite waard om het magazine zelf te bekijken! Lees het Style magazine direct online of pak hem gratis mee in de winkel!

Wil je jouw woondromen ook waarmaken en ons persoonlijke advies ervaren? Kom dan langs in de winkel en spreek ons aan. Of maak een afspraak via de website. De koffie staat klaar!