De drie meestgelezen blogs vannovember

We voorzien je elke maand van inspirerende blogs met tips voor jouw interieur, maar we kunnen ons voorstellen dat je ze niet altijd leest of voorbij hebt zien komen. Dus, mocht je ze gemist hebben, dan ben je met dit overzicht gelijk weer op de hoogte! Tijd voor een overzicht van de blogs die in november het meest gelezen zijn.

Koude dagen, warme kleuren: haal de herfst in huis

Nu het buiten kouder wordt is het tijd om het binnen warm en gezellig te maken én de herfstsfeer in huis te halen. Je kunt in het najaar de basis van je interieur gemakkelijk aanvullen met warmere kleuren en materialen om je huis wat knusser en gezelliger te maken. Met de kleine aanpassingen in je interieur die je vindt in dit blog zit je er deze herfst (en winter) warmpjes bij!

Kleed je huis aan met een vloerkleed

In het najaar kun je binnen wel wat extra warmte gebruiken. Dit creëer je eenvoudig met een vloerkleed. Kleden zien we vooral in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of keuken komen ze goed tot hun recht. In de slaapkamer is een tapijt fijn om ‘s ochtends geen koude voeten te krijgen en kinderen vinden het heerlijk om op de grond te spelen. Waar kan dat beter dan op een kleed? We helpen je in het blog 'Kleed je huis aan met een vloerkleed' graag met het kiezen van een geschikt kleed voor jouw interieur.


Met deze raambekleding hou je het warm in huis

Wist je dat de juiste raambekleding kan bijdragen aan een energiebesparing? Met Duette® Shades bijvoorbeeld hou je de warmte op koude dagen binnen en dat is wel zo fijn tijdens koude winterdagen. We delen in het blog 'Met deze raambekleding hou je het warm in huis' graag onze energiebesparingstips met je!

Wil je onze tips en inspiratie niet missen? Volg ons dan op Facebook, Instagram of Twitter. Daar laten we weten wanneer er een nieuwe blog online staat én houden we je op de hoogte van onze acties.