Ontdek stijlvolle en praktische binnenzonwering bij Huigen Wonen.

Of je nu een grote raampartij hebt, een draai-kiepraam of een raam met een bijzondere vorm, in onze collectie zonwering vind je voor elk raam een stijlvolle én praktische oplossing. Met onze binnenzonwering regel je de door jou gewenste lichti...
Lees meer
De juiste lichtinval

De juiste lichtinval

Licht verandert naarmate de dag verloopt, en daarmee ook de manier waarop je licht reguleert. Bedenk dat de functie van een kamer door de dag heen kan veranderen en stem daar de lichtinval op af. Onze flexibele zonwering voor binnen is daarvoor ideaal. Filter het licht naar wens door de zonwering te draaien, op een andere positie in te stellen of naar boven of beneden te bewegen. Bekijk de handige oplossingen van Luxaflex® of NL Label of vraag ernaar in de winkel.

Bescherming tegen licht en warmte

Bescherming tegen licht en warmte

Zonlicht binnenlaten heeft zo zijn voordelen: we worden er vrolijker van en de ruimte wordt opgewarmd; de verwarming kan sneller uit. Je wilt daarentegen niet dat je huis een broeikas wordt en binnenvallend licht op je beeldscherm of tv schijnt. Vooral nu thuiswerken een centrale rol heeft gekregen, is goede zonwering van groot belang. Vraag ons bijvoorbeeld naar Plissé en Duette® Shades met bottom-up en top-down functie of naar Horizontale Jaloezieën.

Altijd een stijlvolle oplossing

Altijd een stijlvolle oplossing

Zonwering is er in alle vormen, kleuren en materialen. Bovendien wordt onze zonwering altijd voor jou op maat gemaakt. Er is dus altijd een stijlvolle oplossing voor jouw interieur! Speel met het licht en kies vanuit functie voor lichtdoorlatende, semi-transparante of verduisterende binnenzonwering. We vertellen je tijdens een adviesgesprek graag over de vele mogelijkheden.

Automatische bediening
Automatische bediening

Het klinkt bijna te goed om waar te zijn: je raamdecoratie openen en sluiten met een druk op de knop. Het kan met onze automatische bediening voor zonwering voor binnen. Je hoeft het alleen maar te programmeren via je app, smartphone of tablet en het doet automatisch zijn werk. Kies ook voor de perfecte lichtinval en het gemak van automatische bediening, je wilt nooit meer anders! Ga bijvoorbeeld voor PowerView® Automation voor Luxaflex® producten en Bliss Motorisation voor NL Label. We vertellen je er graag meer over!