De zon weren in stijl met houten jaloezieën.

Houten jaloezieën zijn een warme, elegante toevoeging aan je interieur. Ga voor zichtbaar mooie nerven van het FSC®-gecertificeerde hout, kies voor een strakke grijstint of trendy kleur. De collectie houten jaloezieën bestaat uit pracht...
Lees meer

Alvast wat ideeën voor houten jaloezieën

Meer over houten jaloezieën.

Duurzaam

Duurzaam

FSC-gecertificeerd hout voor een duurzame oplossing

De collectie houten jaloezieën bestaat grotendeels uit FSC-gecertificeerd hout afkomstig van duurzame houtkap, zodat je een verantwoorde keuze kunt maken voor je houten jaloezieën.

Op maat

Op maat

Voor elke stijl en trend een passende houten jaloezie.

Naast 35 en 50 mm houten jaloezieën, zijn er nu ook 68 mm brede lamellen die geschikt zijn voor grotere ramen. Hiermee creëer je een panoramisch uitzicht bij grote ramen. Maak de look helemaal af met geraffineerde, subtiele bovenrails of speel met decoratieve banden om een contrast of opvallende kleur toe te voegen.

Personaliseer

Personaliseer

Personaliseer met kleuren, materialen en opties.

Luxaflex® biedt u een hele reeks mogelijkheden om uw houten jaloezieën te personaliseren en zo uw eigen unieke combinatie te creëren. U kunt effen gekleurd ladderband kiezen of juist een mooie decoratieve print, afhankelijk van de breedte van de gekozen lamel. U kunt alle zichtbare delen, dus ook de onderlat en koorden, op elkaar afstemmen en lamellen van verschillende houtsoorten en kleuren in één jaloezie combineren.