ons verrassend inspiratiemagazine

Alle acties van Huigen Wonen

Alle acties die wij deze maand voor jou hebben vind je hieronder op een rij. Wil je meer weten, lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan onder aan de pagina in voor de nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 31-03-2019

4e Luxaflex jaloezie kado

Haal extra privacy in huis met de Luxaflex houten of aluminium jaloezieën en ontvang deze maand elk 4e product kado! Je krijgt van ons de hele maand het voordeligste product kado, zo weet je zeker dat je ultiem kunt genieten in huis!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-03-2019

4e NL Label jaloezie kado

Horizontale jaloezieën, de klassieker als het om zonwering gaat! Met een horizontale jaloezie kun je zonlicht mooi filteren, maar ook genieten van privacy. De gehele maand maart krijg je de 4e horizontale jaloezie kado. Of je nu kiest voor houten of aluminum jaloezieën. Het voordeligste product met standaard bediening is gratis.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-03-2019

NL Label PVC Kemi en Dale All-in gelegd €49,-

In de hele maand maart krijg je de NL Label PVC vloer Kemi en Dale All-in gelegd €49,-. Dat maakt een nieuwe vloer wel erg voordelig. Uiteraard krijg je van ons nog steeds de service die je gewend bent.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-03-2019

Luxaflex® vouwgordijnen 4e kado

Exclusief bij Huigen Wonen! Koop deze maand vouwgordijnen van Luxaflex® en krijg elk 4e product kado! De collectie Luxaflex® vouwgordijnen bestaat uit een gebalanceerde selectie van mooie basis stoffen, rijke structuren en luxe dessins. Zo vind je voor elk interieur en elke smaak een passend vouwgordijn! Kom snel alle nieuwe dessins bekijken bij Huigen Wonen.

bekijk de actie